2017-08-03 13:24:28• hírek • Kocsis Zoltán

Bukott zsaru provokálta ki a figyelmeztető lövést a Decebal-hídon

Egykori rendőr miatt kellett figyelmeztető lövést leadnia a Szatmár Megyei Rendőrség közúti osztálya munkatársának szerda hajnalban a Decebal-hídon, derítette ki a rendőrségi ügyekben mindig jól informált presa.sm hírportál. A férfit hatósági felügyelet alá helyezték.

Amint arról mi is beszámoltunk, az incidens szerda hajnalban történt. A 39 éves autós nem volt hajlandó megmutatni dokumentumait, sőt, gázt adott, majdnem elütve a közúti rendőrt. Aki nem habozott, előkapta szolgálati fegyverét és leadott egy figyelmeztető lövést. Ez észhez térítette az autóst, aki azonban nem volt hajlandó alávetni magát az alkoholtesztnek. A Szatmár Megyei Kórházba vezették, ahol vért vettek tőle. Kiderült, véralkoholszintje 0,40 g/l volt. Ráadásul még jogosítványa sem volt, mivel márciusban bevonta azt a rendőrség.

Nos, kiderült, hogy a 39 éves férfi egy ex-zsaru. Mi több, a körözött személyekkel foglalkozó osztályt vezette a Szatmár Megyei Rendőrségen belül. Egészen addig, amíg a DNA 2009-ben le nem kapcsolta. A törvényszék ezt követően 2011-ben öt év hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte csempészbanda támogatása miatt.

S. Morart első lépésként szerdán 24 órára őrizetbe vették, majd a törvényszék 30 napra hatósági felügyelet alá helyezte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: